Blog

Nou lekker dan

Marcel

Marcel

Mijn nieuwe 360-graden-camera eergisteren besteld bij bol.com, dus er kon weinig fout gaan zodat ik in het weekend niet e.e.a. uit zou kunnen testen. Nou, dat ging dus wél fout, de camera die ik had besteld bleek beschadigd en er was geen andere voorradig. De bestelling werd geannuleerd en ik kreeg mijn nog niet betaalde geld terug. Goeie service, naar wij dachten, maar dus geen camera testen in het weekend.

Geen nood, je kan nog altijd winkelen op de ouderwetse maner, dus toog ik vanmiddag af naar de plaatselijke elektronicawinkel om de camera daar te halen. Op de website stond hij in dit filiaal als voorradig gemarkeerd, dus er kon weinig fout gaan zodat ik in het weekend niet e.e.a. uit zou kunnen testen. Nou, dat ging dus wél fout, want zoals al al zo vaak eerder was ook nu mijn gewenste artikel in het echie niet bij deze winkel verkrijgbaar. Geen goeie service… Mediamarkt!

Toch maar weer bij bol.com besteld, bij een andere tussenleverancier.  Levertijd dit maal, 4, 5 dagen. Uiterlijk a.s. woensdag zou ik hem in huis moeten hebben. Tot die tijd misschien even wat filmpjes van anderen zoeken, om te kijken wat ik nog niet kan. 😣

Dit is de oude versie van mijn bestelde nieuwere versie.
Tags: , , , , ,