Blog

Camera binnen

Marcel

Marcel

Nou, dat was wel even een verrassing gisteren bij thuiskomst na het werk. Mijn 360-graden videocamera bleek afgeleverd. De blijdschap daaromtrent werd al snel weer weer wat getemperd na het uitpakken en in gebruik nemen van de camera. Zoals bij alles wat je tegenwoordig koopt, liep ik natuurlijk eerst weer tegen een stapel problemen op. Vroeger kocht je iets, zette je het aan en gaan met die banaan. Tegenwoordig moet je eerst een complete studie starten over je nieuwe aankoop op Internet.

Het is een Samsung Gear 360 camera, de 2017 versie. De documentatie die ik voor de aankoop had bijeengezocht sprak van een bijbehorende app voor Android en iOs. Nergens van het feit dat je een Samsung smartphone dient te hebben om de app uit te kunnen voeren. Het lijkt er echter op dat dit wel het geval is. Jammerrrr, maar lossen we wel weer op… hoop ik.

Tags: , , , ,